Albert Kortšagin

Albert Kortšagin

Albert Kortšagin

Kutseala:

Kokk, restorani juhataja, toitlustamine, restorani käivitamine, restoraniäri audit.

Viib läbi koolitused:

Töökogemus 31 aastat

2020-praegu Peakokk restoranis Peppersack
2019-2020 Peakokk restoranis Beer-house
2017-2019 Restorani ja hotelli direktor Haapsalu-Promenaadi hotell, Eesti
Mai 2017 – november 2017  Kanpai (Tatarstani Vabariik) restoranikett loominguline juht

Märts 2016 — Aprill 2017  Restoplus, Eesti. Projekti avastamise juht.

Osalemine projekti kontseptsiooni loomises. Põhivarustuse valiku ja hankeprotsessi läbiviimine. Minisõira tootmise käivitamine ja sellele vajaliku varustuse valimine, tipppersonali otsimine, tarnelogistika ja tooraine testimise korraldamine. Kontseptuaalse söögi- ja jooginõude ning personalivormide valik. Saali floristika. Osalemine menüü väljatöötamises.

Veebruar 2015 – märts 2016 OOO Rendezvous, Volgodonsk

Projekti moderaator. Nullist alustatud restorani avamine. Köögi kavandamine, seadmete valik, tehnoloogiliste protsesside seadistamine. Tarnelogistika korraldamine. Personali värbamine ja koolitamine, menüü väljatöötamine. Kõigi restoraniteenuste kontroll. Eelarve koostamine ja täitmise jälgimine. Inventuuri analüüsid.

Jaanuar 2014 – detsember 2014, Vaikne Don, OÜ Rostov-na-Donu

Projekti moderaator.Nullist alustatud restorani avamine. Köögi kavandamine, seadmete valik, tehnoloogiliste protsesside seadistamine. Tarnelogistika korraldamine. Personali värbamine ja koolitamine, menüü väljatöötamine. Kõigi restoraniteenuste kontroll. Eelarve koostamine ja täitmise jälgimine. Inventuuri analüüsid.

September 2013 – jaanuar 2014, Bahetle, Tatarstani Vabariik

Audiitor Kanpai restoranide võrgu auditeerimine. Tööprotsesside kohandamine, menüü muutmine, koolituste läbiviimine.

September 2010 – oktoober 2013, Balagan-City, Voronež

Restoranijuht. Restorani nullist avamine. Köögi projekteerimine, seadmete valik, tehnoloogiliste protsesside seadistamine. Tarnelogistika korraldamine. Personali värbamine ja koolitamine, menüü väljatöötamine. Kõigi restoraniteenuste kontroll. Eelarve koostamine ja täitmise jälgimine. Inventuuri analüüsid.

Veebruar 1986 – jaanuar 2010

Erinevad restoranid Euroopa tsoonis.

Kogu selle aja jooksul töötas Albert peakokana, kelnerina, baarmenina ja juhina.

Biograafia:

Sündinud Eestis (Tallinnas). Albert juba 30 aastat tegutsenud restoraniformaadis.Ta alustas oma karjääri kokana (5. kategooria), seejärel töötas ta kelneri ja baarmenina. Viimased 15 aastat on ta tegutsenud juhina ning osalenud aktiivselt restoranide käivitamisel ja arendamisel. Ta on otseselt panustanud ettevõtte brändi loomisse, hõlmates menüü kavandamist ja selle täiustamist, samuti personali koolitamist.