Innovatsioon puhastuses – edu võti

Kursuste seeria "Puhastusspetsialist"

Innovatsioon puhastuses - edu võti

Õpetaja: Elena Domnina

Elena Domnina on aidanud kaasa kohaliku puhastustööstuse arendamisele ja järgmise põlvkonna professionaalsete puhastajate koolitamisele. Alates 2010. aastast on Elena edukalt juhtinud SHELA OÜ-d, millest on saanud üks Eesti turuliidreid innovaatiliste puhastuslahenduste valdkonnas.

Helena teenused hõlmavad laia valikut, sealhulgas terviklikke puhastusteenuseid korteriühistutele, eramutele, ettevõtete kontoritele ja eriasutustele. Elena usub, et puhastusvaldkonnas on edu võtmeaspektid vastutustundlikkus, hoolsus, kuulamisoskus, soov pidevalt õppida, soov ja oskus töötada koos innovatsiooniga.

Elenasse ei tule koolitusele mitte ainult naised, vaid ka üha rohkem mehi, kes tahavad selles dünaamilises tööstuses kaasa lüüa.

Elena Domnina mitte ainult ei jaga ametisaladusi ja annab üliõpilastele võimaluse praktiseerida oma ettevõttes, vaid püüab ka aktiivselt edendada lõpetajate edukat tööleasumist pärast lõpetamist.

Seega ei ole ta mitte ainult erakordne puhastusteeninduse spetsialist, vaid ka strateegiline juht, kes edendab tööstusharu ja rikastab seda innovaatiliste ärikäsitluste ja turu vajaduste põhjaliku tundmisega.

uudised

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Владение методами оказания первой помощи – необходимый навык для экстренного реагирования не только в профессиональной деятельности, но и в повседневной жизни.

Loe edasi >>

Registreeru uudiste saamiseks