Ehitusjuhi kursuse õppejõud

Ehitusjuhtimise baaskoolitus (Ehitusjuht, tase 6 ja Ehituse tööjuht, tase 5)

Ehitusjuhi kursuse õppejõud

Kaido Kägu

Ehitusvaldkonna Tippekspert ning meie Ehitusjuhtimise baaskoolituse lektor.

Kaido Kägu on Cuculus Consult OÜ juhatuse liige, volitatud ehitusinsener 8. taseme kutsega. Ta lõpetas Tallinna Tehnikaülikooli ning terve elu pühendunud ehitusvaldkonnale.

Kaido on olnud suurte projektide projektijuht, teinud omaniku järelevalvet ning viinud läbi ehitise ekspertiise ja auditeid nii kommertsi- kui eravaldkonnas.

Ta on oma kogemuste pagasis kandnud teadmisi Soomes, Lätis, Leedus ja Venemaal erinevate ehitiste järelvalves.

Kaido on meie koolituse silmapaistev lektor, kes jagab rikkalikku praktilist kogemust ja sügavat arusaamist ehitusvaldkonnast. Ta  õpetab mitte ainult teooriat, vaid jagab ka praktilisi näiteid, aidates ehitusplatsil vastutavatel ettevõtte isikutel mõista ehitise dokumenteerimise olulisust. Ta selgitab seadusi, mida tuleb teada, kuidas vaidlusteta hakkama saada ning kes vastutab dokumentide allkirjastamise eest ja palju muud.

Kõik need teadmised on igapäevaelus praktiliselt rakendatavad ning aitavad professionaalidel tõhusamalt toime tulla ehitusprojektide keerukustega.

Bi-Info Koolitus on Eestis ainus usaldusväärne Eesti Ehitusettevõtjate Liidu poolt volitatud esindaja. Külasta nende veebilehe www.eeel.ee, kust leiad teavet Ehitusjuht Tase 5 ja 6 sertifitseeritud spetsialistide koolituste kohta, mida viiakse läbi vene keeles.

uudised

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Владение методами оказания первой помощи – необходимый навык для экстренного реагирования не только в профессиональной деятельности, но и в повседневной жизни.

Loe edasi >>

Registreeru uudiste saamiseks