“Reisikonsultant: unistusest oma ettevõttesse

Ma leidsin end turismi valdkonnas

Esileht

Elizaveta Minaeva

Reisikonsultandi kursuse läbinud Elizaveta Minaeva jaoks osutus koolitus nii kasulikuks ja kasulikuks, et kohe pärast kursuse lõpetamist ei hakanud ta lihtsalt oma uue erialaga tegelema, vaid avas oma ettevõtte.

Ei ole suuremat kiitust instruktorile kui kursuse teadmiste edukas rakendamine praktikas! Me oleme rõõmsad Elizaveta üle ja soovime siiralt, et ta ei jääks loorberitele puhkama, areneks edasi erialaselt ja saavutaks kõik oma eesmärgid!

“Soovin jagada oma muljeid Reisikonsultandi kursusest. Olles inimene, kes hindab reisimist kui hobi, olen alati unistanud oma kirest elukutse tegemisest. Otsustades seda sammu astuda, valisin selle kursuse ja ma ei saakski tulemusega rohkem rahul olla. Õppisin kursuse käigus uskumatult palju kasulikku teavet.

Iga moodul oli hästi struktureeritud ja õppejõud jagasid tõesti põhjalikke teadmisi turismist. Kursus on andnud mulle parema arusaamise sellest valdkonnast. Pärast ülikooli lõpetamist avanes mulle suurepärane võimalus hakata selles valdkonnas tööle ja nüüd olen väga põnevil, et seda teha.

Tänu Reisikonsultandi kursusele realiseerisin oma unistuse ja leidsin end turismitööstuses.”

uudised

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Владение методами оказания первой помощи – необходимый навык для экстренного реагирования не только в профессиональной деятельности, но и в повседневной жизни.

Loe edasi >>

Registreeru uudiste saamiseks