“Ma alustan tööl käimist juba selle nädala lõpus!”

Kursus "Hooldustöötaja - hooldaja"

"Ma alustan tööl käimist juba selle nädala lõpus!"
"Ma alustan tööl käimist juba selle nädala lõpus!"

Irina.

“Olen tänulik selle kursuse eest, mis on andnud mulle teadmised ja oskused töö leidmiseks”

Irina on inimene, kellel on avatud süda ja soov teisi aidata. Soov omandada uus ja nõutav amet viis ta meie koolituskeskusesse kursusele “Hooldustöötaja – sanitaartöötaja”.
Irina jaoks osutus õppeprotsess lõbusaks tänu juhendaja selgetele juhistele. Tema suurepärane huumorimeel aitas samuti oluliselt kaasa materjali õppimise lihtsusele.
Praktika algus osutus vastupidavuse ja julguse proovikiviks, kuid vaatamata algsetele ärevustunnetele sai Irina tänu kannatlikele ja professionaalsetele juhendajatele kiiresti hakkama.
Praktika ajal aitasid isiklik empaatia ja tundlikkus ning kursusel omandatud teadmised mul kiiresti kohaneda uue keskkonna ja ülesannetega ning leida suurepärase kontakti kolleegide ja patsientidega.
Peaaegu kohe pärast koolituse lõpetamist sai Irina tööd – sel reedel alustab ta tööd Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) veresoonte osakonnas.

Soovime tänada Irinat audioteatri intervjuu ja positiivse tagasiside eest kursuse kohta. Soovime teile edu!

* kursuse lõpetaja nime ei avaldata tema soovil.

uudised

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Laste turvalisus on pedagoogiliste programmide oluline fookus

Владение методами оказания первой помощи – необходимый навык для экстренного реагирования не только в профессиональной деятельности, но и в повседневной жизни.

Loe edasi >>

Registreeru uudiste saamiseks